Victorious Touch®

Victorious Touch®

In dit videoslot zal je meegenomen worden naar de tijd van de romeinen onder de leiding van Julio Cesar. Deze man heeft in die tijd ontzettend veel overgenomen en het is dan ook alles behalve verbazingwekkend dat hij zo bekend is.

NetEnt dacht daar precies op de zelfde manier over en hebben besloten om er een videoslot genaamd Victorious Touch® voor mobiel voor te creëren. Dit is niet een spel wat alleen op de mobiel te spelen is want het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om het spel gewoon op de computer te bewonderen. Dit is niet alleen het geval met het videoslot Victorious Touch® voor mobiel want ook andere videoslots zoals Twin Spin Touch® zijn op deze manier te spelen. De symbolen die er te vinden zijn in dit videoslot zullen allen iets te maken hebben met de tijd waarin het zich bevind. Dit zal je onder andere terug zien aan de symbolen van de strijders.

Ook is er een groot voordeel aan verbonden dat je het videoslot mobiel kan spelen. Dit om de belangrijke reden dat je dan op ieder moment het videoslot van Netent kan gaan bewonderen. Dit is voor de toegankelijkheid zeer voordelig. Als je dus als een echte romein aan de gang wil gaan dan verleent dit videoslot zich daar uitstekend voor. Je kan je ontpoppen tot een ware krijger en vele dorpen plunderen om zo veel geld aan het videoslot Victorious Touch® voor mobiel over te houden.

Videoslot details

Je zal in tegenstelling tot de meeste videoslots van Netent in Victorious Touch® voor mobiel geen win lijnen gaan treffen. Je zal het op dit videoslot namelijk gaan doen met win mogelijkheden. Dit is een heel mooi principe want je hebt door dit unieke systeem namelijk veel meer mogelijkheden om prijzen te winnen. De prijzen hoeven namelijk niet meer in een bepaalde volgorde te vallen als ze maar aan elkaar grenzen. Je zal ook een wild symbool gaan vinden net zoals in het videoslot Starburst Touch® voor mobiel. Door de toevoeging van dit joker symbool zijn er meer prijzen te winnen, het joker symbool kan namelijk ieder ander symbool gaan vervangen.

Omdat er hierdoor geregeld meer winnende situaties ontstaan zal je ook meer prijzen gaan winnen. Ook de gratis spins spelen een belangrijke rol bij het winnen, al zal je deze niet 1,2,3 krijgen op dit Netent videoslot. Dit zal namelijk pas het geval zijn wanneer je een bepaald aantal symbolen die hierbij van toepassing zijn verdeeld over je rollen krijgt. In de paytable, die Victorious Touch® ook heeft kan je alles nog een keer doorlezen mochten er nog onduidelijkheden zijn.

Daarin kan je al het geen terugvinden wat eventueel onduidelijk voor je zal zijn. Dit kan ook in videoslots zoals Subtopia Touch® voor mobiel en andere Netent mobiel spellen. Inde paytabel zal je zien dat de granen van Julio Cesar een hele belangrijke rol gaan spelen aangezien dat dit het symbool is voor de joker van het spel. Dit symbool wil je dus vanzelfsprekend zo vaak mogelijk tegen gaan komen op de rollen.

Inzet Victorious Touch® voor mobiel

Je zal hier heel veel mee op kunnen schieten want niets is natuurlijk zo belangrijk in een videoslot als de inzet. Want als je bijvoorbeeld een te hoge inzet doet in Victorious Touch® dan betaat er de mogelijkheid dat je in een keer door je volledige geld heen bent. Dit is natuurlijk niet wat je wil en daarom zijn er ook nog genoeg andere mogelijkheden om dit lager te laten uitvallen.

In videoslots zoals Starburst Touch® en Victorious Touch® voor mobiel kan je de inzet aanpassen doormiddel van het inzet niveau te verhogen of te verlagen. Deze aanpassing is te doen op het hoofdveld van het videoslot bij de bet level waar je kan switchen tussen verschillende inzetten.