Twin Spin Touch®

Je zal in dit videoslot op een aparte wijze de schatten gaan vinden die de ook veel andere videoslots met zich meebrengen. Dit is namelijk een videoslot zoals je die waarschijnlijk al wel eens gezien zal hebben. Alleen in dit videoslot zitten een paar extra features waar je van zal smullen en die er voor zorgen dat het alles behalve een standaard slot is.

In de cafetaria’s zal je vast wel eens een gelijksoortige gokkast hebben gezien. Zo kom je bij het videoslot Twin Spin touch® voor mobiel namelijk een paar elementen tegen wat het slot tot een echte topper heeft gemaakt. Een van die elementen die je terug zal gaan zien in het videoslot is grafische aspect. Al de symbolen zullen namelijk van een perfecte kwaliteit zijn. Ook de geluiden die je zal horen terwijl je het videoslot aan het spelen bent zullen goed aansluiten bij het thema waarin het zich bevind.

Twin Spin Touch®

Verder zal je bij dit videoslot van Netent de mogelijkheid hebben om het op het mobiele platform te spelen. Het is dan ook niet voor niets dat het spel Twin Spin Touch® voor mobiel heet. Je kan het dus onder andere op je smartphone, Iphone en Ipad gaan spelen. Dit is al een heel mooi teken want nu kan je namelijk ieder moment van de dag van de mooiste spellen gaan genieten die Netent rijk is. Niet alleen op de smartphone, Iphone en Ipad zijn deze overigens te spelen ook op ander tablets en mobieltjes kan je gewoon gaan genieten van de scherpe kwaliteit van jou favoriete videoslots.

Videoslot details

Een van de dingen wat Twin Spin Touch® voor mobiel anders maakt dan spellen zoals Subtopia Touch® voor mobiel is dat 2 rollen altijd hetzelfde zijn in dit 5 rollen tellende videoslot. Dat 2 rollen het zelfde zijn is overigens maar het minimum. Het kan namelijk ook zomaar zijn dat 3 of 4 rollen hetzelfde zijn in het videoslot Twin Spin Touch® voor mobiel.

Dit Netent mobiel spel is er dus niet zomaar een maar een waar ontzettend veel in verwerkt zit. Dit is natuurlijk altijd mooi om te zien. Ook zal je de bekende free spins kunnen winnen net zoals in andere videoslots zoals Starburst Touch® voor mobiel het geval is. Als je nog iets terug wil lezen dan is dit ook altijd nog mogelijk in de wel bekende paytable.

Daar heeft Twin Spin Touch® er ook een van en zo zal je alles alsnog op een overzichtelijke manier kunnen observeren. Voor de kleine aanpassingen ben je bij Netent ook aan het juiste adres. Je kan zo bijvoorbeeld op een hele handige manier je beeldgrootte aanpassen al is dat maar gewoon een voorbeeld. Er zit een all pay functie in het videoslot verwerkt en dat wil zeggen dat al de winnende combinaties prijs is wat het extra aantrekkelijk maakt als je van prijzen winnen houdt.

Inzet Twin Spin Touch® voor mobiel

Er zijn nogal wat mogelijkheden om te zorgen dat je met de gewenste inzet het videoslot kan gaan spelen. Een van de mogelijkheden is doormiddel van het inzet niveau. De win lijnen zullen namelijk niet aan te passen zijn in het videoslot. Zoals al in meerdere videoslots verteld kan ook de muntwaarde net als in South Park Touch® voor mobiel een hele belangrijke rol gaan spelen. Dit is dan ook zeker waar want je muntwaarde is wellicht wel het grootste gedeelte van je inzet al.

Daarbij komt kijken keer hoeveel je, je muntwaarde wil doen en verspreid over hoeveel win lijnen. Dit is op dit videoslot niet aan te geven en dus zal je het met dit aantal win lijnen moeten doen. Je maximale inzet die je kan doen op dit videoslot kan nog wel eens vrij hoog gaan uitvallen. Dus is het van groot belang om van te voren te observeren hoeveel dat je per druk uit wil gaan geven op het videoslot Twin Spin Touch® voor mobiel. En zo zal je ook niet naar een druk al uitgespeeld zijn.