Subtopia Touch®

Voor de liefhebbers voor de onderwater wereld kan dit een prachtig videoslot worden. Je zal in dit videoslot van Netent namelijk de onderwater wereld gaan ervaren. Je zal in Subtopia Touch® voor mobiel in een onderzeeër de verschillende zeeën gaan verkennen. Hier liggen namelijk verschillende schatten verborgen al heb je wel de juiste bemanningsleden nodig om bij die prijzen te komen.

Subtopia Touch®

Daarom zullen de meeste symbolen in het videoslot ook iets te maken hebben met de bemanning die zich op het schip plaatsvind. Zo heb je de professor die alles zal onderzoeken wat er zoal in de onderwaterwereld plaatsvind. Dit is overigens niet het enige want ook zal je een mecanicien bij je hebben. Dit is natuurlijk altijd handig wanneer je pannen onderweg zal krijgen.

In het videoslot is voornamelijk de kracht dat er hele sterke geluiden in zitten verwerkt. In Subtopia Touch® voor mobiel zullen deze namelijk perfect aansluiten bij het geheel. Dit alles bij elkaar en ook natuurlijk de kwaliteit van de symbolen zullen er voor zorgen dat het genieten geblazen is op het videoslot. Een heel groot voordeel aan het videoslot is, is dat je deze op al de mobiele apparaten ook gewoon op een hele handige en overzichtelijke manier kan bewonderen.

Dit is iets wat Netent de laatste jaren heeft geinoveerd tot wat het nu is. Het is niet voor niks dat de videoslots nu Subtopia Touch® voor mobiel heten dan gewoon Subtopia. Dit is bij verschilende videoslots het geval zo zal je dit bij South Park Touch® op mobiel te spelen ook tegen gaan komen.

Videoslot details Subtopia Touch® voor mobiel

Je zal in dit videoslot van Netent de beschikking krijgen over 20 win lijnen die niet vast zullen zitten aan het videoslot. Dat deze niet vast zitten wil zeggen dat er mogelijkheden zijn om hier minder van te maken. De 20 zal alleen een maximum zijn waar je niet overheen zal kunnen.

Je zal niet dit als enige aan gaan treffen in dit leuke Netent videoslot. Je zal in Subtopia Touch® voor mobiel net als in Starburst Touch® voor mobiel de beschikking krijgen over 5 rollen. Deze zullen allemaal meehelpen aan een spetterend videoslot. Het wild symbool zal hierin ook een hele belangrijke rol kunnen gaan vervullen in dit Netent mobiel te spelen videoslot.

Ook zal je weer de bekende paytable tegen gaan komen in het videoslot. Dit kan heel handig zijn aangezien er allerlei verschillende elementen komen kijken bij zo’n videoslot. Zo zal je onder andere mee gaan krijgen hoe dat de verschillende symbolen je prijzen op kunnen gaan leveren in Subtopia Touch® voor mobiel. Dit zal overigens niet het enige zijn want ook kleine aanpassingen en free spins zijn er te vinden.

De free spins zal je op een bepaalde manier kunnen behalen bij Subtopia Touch®. Deze zullen namelijk geactiveerd worden wanneer je 3 of meer van deze symbolen verdeeld over de 5 rollen weet te krijgen. Als je nog veranderingen aan wil brengen aan het videoslot is dit natuurlijk ook mogelijk. Je zal namelijk onder andere de pixels aan kunnen passen aan de waarde die bij jou computer past.

Beste nnzetten bij Subtopia Touch®

Dit element van Subtopia Touch® voor mobiel zal een hele belangrijke rol gaan spelen in het videoslot. Er zit namelijk net zoals bij Reel Rush Touch® voor mobiel een groot verschil tussen de minimale en de maximale inzet die je kan gaan doen op het videoslot. De minimale inzet zal namelijk een bedrag zijn van een cent. In vergelijking met de maximale inzet zal dit een zeer groot verschil zijn. Dit is namelijk al een bedrag van 100 euro per druk. Dit kan je namelijk ook bereiken doormiddel van de muntwaarde op een dusdanige manier te veranderen.