Starburst Touch®

Starburst Touch®

In dit videoslot van Netent zal je de authenticiteit gaan proeven van een echt geweldig videoslot. In dit videoslot zal je namelijk niet al te veel extra’s aan gaan treffen die er in andere videoslots van Netent wel zitten. Dit is dan ook compleet onnodig aangezien dat er al door de graphics zoveel moois word gemaakt.

Je zal namelijk alles in een zeer scherpe kwaliteit zien wat er aan meehelpt dat het genieten geblazen is op dit videoslot van Netent. Ook zal je geluiden gaan horen van dit populaire Netent videoslot. Starburst Touch® voor mobiel is er gekomen omdat de normale versie van het videoslot zo’n groot succes was gebleken. Een mobiele versie voor spellen zoals Twin Spin Touch® voor mobiel. Je zal dus al deze prachtige elementen gaan vinden in de spellen van Netent. Je kan de mobiele spellen dan ook ieder moment van de dag gaan bewonderen.

En dat is voor de liefhebbers van het ontzettend populaire spel Starburst Touch® voor mobiel natuurlijk heel mooi om te horen. Of je nu in de tram of de bus zit het enige wat je hoeft te doen is je mobiele telefoon uit je zak te pakken en beginnen te spelen van de verschillende netent videoslots die op dit platform worden aangeboden.

Videoslot details Starburst Touch® voor mobiel

In tegenstelling tot andere Netent spellen zoals Reel Rush Touch® voor mobiel is dit videoslot Starburst Touch® voor mobiel zo mooi door zijn eenvoudige lay out. Je zal namelijk niet al te veel bonusspellen en dergelijke tegen gaan komen. Gewoon een systeem met de wilds die ontzettend goed werkt. Als je een wild hebt verkregen dan zal deze namelijk gaan uitschuiven over dit 5 rollen tellende videoslot.

Overigens is dit niet bij dit videoslot alleen het geval dit is bij meer videoslots van Netent het geval. Je kan in het videoslot ook een paytable verwachten. Deze zit overigens niet alleen in Starburst Touch®, in ieder videoslot van Netent voor mobiel spelen zit zo’n paytable waar alles in vermeld staat. Dit kan voor veel mensen heel handig zijn aangezien dat je zo precies kan zien wat bijvoorbeeld het wild symbool doet.

Dit is nog niet alles want er zitten namelijk zo veel verschillende symbolen in zo’n videoslot verwerkt dat het nog wel eens verwarrend kan zijn om te weten wat een bepaald symbool je kan op gaan leveren. Dit staat dan ook in deze paytable. Kleine veranderingen aan de settings kunnen ook gedaan worden. Zo kan je op een hele eenvoudige manier je pixels hoger of lager zetten of je geluid bepalen.

Inzet van dit Netent videoslot voor mobiel

Je kan je inzet op ontzettend veel manieren aanpassen. Een van de manieren hoe dit kan gaan gebeuren bij Starburst Touch® is doormiddel van je inzet niveau op een dusdanige manier aan te passen. Ook de muntwaarde kan hier een hele belangrijke rol in gaan spelen omdat je simpelweg met 50 cent veel hoger kan inzetten dan met 1 cent. Dit telt dus allemaal mee en is zeer belangrijk. Je wil natuurlijk niet te veel inzetten op een bepaald videoslot zoals Starburst Touch®. Dit zou dan ook simpelweg gewoon zonde van je geld zijn. Je hebt namelijk een minimale inzet op dit videoslot van 10 cent per druk. Dit is een stuk minder dan de maximale inzet die al gelijk 100 euro per druk bedraagt van dit videoslot.

Als je niet zo welvarend bent om gelijk 100 euro per druk in te zetten wat natuurlijk heel begrijpelijk is. Is er ook nog altijd de mogelijkheid om minder in te zetten tussen die 10 cent en de eerder aangegeven 100 euro per druk. In Starburst Touch® voor mobiel spelen is dit niet als enige mogelijk. Je zal dit namelijk ook terug gaan vinden in videoslots zoals Gonzo’s Quest Touch®.