South Park Touch®

South Park Touch®

In dit videoslot zal je meegenomen worden in de avonturen van 4 jongens uit het stadje Southpark. Deze vier jongens die zich in een komische animatie serie bevinden zullen in deze serie de meest gekke avonturen beleven. Het is voornamelijk humoristisch gerelateerd. Maar toch zitten er in de serie dingen die zich ook in het hedendaagse afspelen. In de meeste afleveringen zit dus zeker een kern van waarheid. Dit zal je zelf kunnen beamen wanneer je een keer de serie zal hebben bekeken.

Het videoslot is heel goed aangeslagen bij het publiek en dat is zeker een reden geweest dat Netent een videoslot heeft uitgebracht over deze serie. Je zal in het videoslot onder andere de bekende karakters tegen komen zoals Cartman, Kyle, Stan en Kenny. Ieder hebben ze hun eigen verhaal wat er voor zorgt dat het een plezier word om het videoslot te gaan spelen. Het videoslot beschikt over uitstekende graphics die ervoor zorgen dat het spel net dat beetje extra klasse met zich meebrengt. Dit is overigens niet het enige wat je zal gaan ervaren op het videoslot.

Er zijn namelijk ook nog verschillende andere elementen op het videoslot die er voor zorgen dat het spel een waar succes is gebleken. Een van de redenen is dat het videoslot South Park Touch® voor mobiel is. Dit wil zeggen dat je ieder moment van de dag kan genieten van dit videoslot van Netent. Een ander voordeel van South Park Touch® voor mobiel is, is dat je het op allerlei elektronische apparaten kan gaan bewonderen.

Videoslot details South Park Touch® voor mobiel

Een van de vereisten van zo’n videoslot is natuurlijk wel dat het zo compleet mogelijk is. Dit is op het videoslot South Park Touch® voor mobiel net zoals bij Reel Rust Touch® voor mobiel zeker het geval. Je zal bij het videoslot namelijk de beschikking krijgen over 25 wed lijnen die vast aan het videoslot zitten. Dit wil zeggen dat deze niet veranderd kunnen worden op het videoslot.

In South Park Touch® voor mobiel zal je net als bij andere Netent videoslots als Piggy Riches Touch® op mobiel de beschikking krijgen over 5 rollen. In dit videoslot van Netent mobiel zullen er ook verschillende bonusspellen en wild symbolen terug zijn te vinden. Zo heeft ieder karakter zijn eigen element wat er verwerkt is in het videoslot. Zo heb je de hoofdpersonen die je rijkelijk zal terugvinden in het videoslot. Maar ook de iets minder bekende zoals de drol die regelmatig over je rollen zal verschijnen en je verschillende wilds zal geven verdeeld over de rollen. Je kan al de elementen die nodig zijn om het videoslot goed te begrijpen ook heel eenvoudig terughalen. Dit kan namelijk met behulp van de paytable.

Dit kan in South Park Touch® voor mobiel maar ook in verschillende andere videoslots die Netent aanbied. Je zal namelijk op het eerste oog wellicht nog niet goed begrijpen wat je kan winnen wanneer je besluit om met Cartman de verschillende hippies uit de bosjes te halen. In deze tabel zal je daar meer duidelijkheid over krijgen.

South Park Touch® Inzetten

In het videoslot South Park Touch® voor mobiel komen verschillende manieren terug waarmee je, je inzet kan gaan bepalen. Een van de belangrijkste is met behulp van je inzet niveau. Dit is namelijk cruciaal wanneer je dit videoslot van Netent besluit te gaan spelen. Dit is in al de videoslots mogelijk en ook in Mythic Maiden Touch® op mobiel zal je zo’n specifieke mogelijkheid terug kunnen vinden.

Dit is niet de enige mogelijkheid die je overigens hebt. Je kan ook de muntwaarde op een dusdanige manier aanpassen dat je op een duidelijke manier kan veranderen tussen de minimale en de maximale inzet. Het is namelijk cruciaal dat je niet teveel inzet op de bepaalde videoslots die Netent aan je aanbied.