Reel Rush Touch®

Reel Rush Touch®

Dit is een klassiek videoslot in al zijn klasse. Je zal namelijk in een compleet hernieuwd fruitslot terecht komen. Alles in dit Netent videoslot ziet er zeer uitgewerkt uit wat ervoor zal zorgen dat je het gevoel hebt alsof je weer met een biertje in het plaatselijke café staat. Dit videoslot is wel in een compleet ander jasje gestoken dan dat je van Netent gewend zal zijn.

Je zal namelijk een Mario achtig thema terug gaan zien in dit leuke mobiele videoslot. Dat is natuurlijk veel leuker dan de standaard ouderwetse videoslots die je wellicht wel bent gewend. Grafisch is dit spel gewoon een van de betere in zijn soort en dat zullen vele beamen. Je zal ook verschillende geluiden gaan horen in Reel Rush Touch® voor mobiel. Er is natuurlijk wel een hele markt geopend door dat de spellen op een mobiel platform tegenwoordig ook te spelen zijn.

Veel mensen hebben namelijk de smartphone standaard in hun zakken zitten en het is dan ook zeer verleidelijk om daar heel de dag spelletjes op te gaan zitten spelen. Daar heeft Netent dus heel slim over nagedacht door de verschillende spellen op dit Netent mobiel platform uit te laten komen. Het is overigens niet alleen Reel Rush Touch® voor mobiel welke te spelen is op dit platform. Je kan spellen zoals Piggy Riches Touch® voor mobiel namelijk ook terugvinden op dit platform.

Videoslot details

In het videoslot Reel Rush Touch® voor mobiel zal je niet te maken krijgen met win lijnen. Er zal namelijk een bepaald principe in het videoslot verwerkt zitten waardoor dat er ontzettend veel win mogelijkheden kunnen gerealiseerd worden. Deze keuze kan je maken wanneer er prijzen vallen. Er zullen dan bepaalde blokken wegvallen op het 5 rollen tellende videoslot. Wanneer dit zal gebeuren dan zal je ook automatisch weer een re-spin krijgen. Dit kan net zo lang doorgaan tot dat er geen blokken meer over zijn. Mocht dit nu het geval zijn dan heb je free spins gewonnen.

Wanneer je namelijk geen blokken meer hebt op je speelveld dan heb je automatisch de free spins gewonnen. Tijdens deze free spins zal je niet te maken krijgen met de blokken en dit wil zeggen dat er dus meer mogelijkheden zijn op hele mooie prijzen. Dit zal je zelf ook kunnen beamen wanneer je het videoslot Reel Rush Touch® voor mobiel zal gaan spelen. Net als in het videoslot Mythic Maiden Touch® voor mobiel zal je ook een paytable aan kunnen gaan treffen in dit videoslot.

De paytable

In zo’n paytable zal alles verwerkt staan wat van toepassing kan zijn terwijl je een videoslot aan het spelen bent. Zo staat er onder andere in hoeveel bepaalde symbolen kunnen gaan uitkeren wanneer dat deze bijvoorbeeld op je win lijnen zullen vallen. Dit is natuurlijk heel fijn om te weten omdat dit op voorhand nog niet altijd even duidelijk zal zijn. Ook voor kleine aanpassingen die je kan doen aan een videoslot ben je aan het juiste adres bij Netent. Het is namelijk altijd mogelijk om bijvoorbeeld het aantal pixels aan te passen bij Reel Rush Touch® voor mobiel

Inzet Reel Rush Touch®

Je kan je inzet op een aantal manieren regelen net als bij Gonzo’s Quest Touch®. Een van de manieren om met je gewenste inzet uit te komen is door te wisselen tussen de bepaalde niveaus. Als je dit namelijk op een goede manier doet dan zal je vanzelf zien dat je inzet of omhoog of omlaag gaat. Een andere mogelijkheid waardoor je inzet kan gaan veranderen is door de muntwaarde bij Reel Rush Touch®. Dit kan namelijk ook nog wel eens een cruciale rol gaan spelen in het videoslot van Netent. Vooral omdat de win lijnen een vermenigvuldiger zijn van de muntwaarde. Dit in combinatie met het niveau geeft aan hoe dat je aan je inzet komt.