Piggy Riches Touch®

Piggy Riches Touch®

Je zal in dit videoslot een aantal zeer welvarende spaarvarkens tegen gaan komen. Dit kan je al zien aan de uitstraling die deze hebben. Zo zal je al zien aan hun uiterlijk vertoon dat ze heel wat hebben verdiend over hun leven heen. Je zal ze namelijk wel kennen de spaarvarkens. Deze spaarpotten konden alleen open worden gemaakt wanneer je ze kapot sloeg met een hamer. Dit vond iedereen natuurlijk ontzettend zonde en daarom bleven ze heel.

Het geld wat je erin stopte kon je er zodoende niet uithalen en dat zorgde er weer voor dat je op een verantwoorde manier kon sparen. Je kan dus aan de spaarvarkens in het videoslot Piggy Riches Touch® voor mobiel wel zien dat er heel veel geld in deze porseleinen beestjes is gestopt. Je zal namelijk onder andere hele dure juwelen gaan zien in het videoslot.

En alsof dat nog niet genoeg de rijkdom aantoont zal je ook volle zakken met goud gaan aantreffen in het Netent videoslot. De geluiden van het videoslot zullen op een goede manier aansluiten bij het geheel en zodoende zal het een stuk vlotter verlopen. Je kan de spellen tegenwoordig zoals inmiddels wel bekend ook spelen op het mobiele platform welke Netent aanbied. Dit is een platform wat voor veel mensen een hele uitkomst is. Je kan namelijk op ieder moment van bijvoorbeeld Piggy Riches Touch® voor mobiel genieten. In de trein of gewoon op de bank met de tablet op schoot het is in ieder geval een stuk toegankelijker om nu de spellen van Netent te gaan spelen.

Piggy Riches Touch® details

Je zal in dit videoslot van Netent de beschikking krijgen over een aantal winlijnen van 15. Dit kan niet veranderd worden en zal vast zitten aan het videoslot. Er zijn ook nog verschillende andere elementen aan het videoslot verbonden. Zo zal je op het videoslot onder andere altijd gaan spelen met 5 rollen. Over deze 5 rollen zullen de win lijnen verdeeld zitten. De prijzen die je kan gaan winnen zullen ook over deze win lijnen moeten gaan vallen in het videoslot.

Voor verschillende Netent mobiel casino spellen ben je hier sowieso aan het goede adres want je zal namelijk ook verschillende andere spellen gaan tegen gaan komen. Een van die spellen is het bekende videoslot Starburst Touch® voor mobiel. Je zal in het videoslot Piggy Riches Touch® voor mobiel onder andere een functie tegen gaan komen genaamd het wild symbool. Deze functie zal een hele belangrijke functie in kunnen gaan vullen in je videoslot. Ook zal je in het videoslot verschillende free spins kunnen gaan winnen. Dit kan heel handig zijn om de simpele reden dat je dan als het ware gratis geld krijgt.

Ook zal er een uitbetalingstabel te vinden zijn in spellen als Piggy Riches Touch® en Blood Suckers Touch® voor mobiel. Dit is overigens bij de meeste spellen van Netent wel het geval en zo zal je dit ook terug gaan vinden in bijvoorbeeld Lucky Angler Touch® voor mobiel. Je zal in zo’n tabel als die van Piggy Riches Touch® voor mobiel verschillende dingen terug gaan vinden.

Inzet Piggy Riches Touch® voor mobiel

Je kan op verschillende manieren besluiten om te gaan inzetten op dit videoslot en de hoeveelheid. Er zal namelijk een groot verschil te vinden zijn tussen de minimale en de maximale inzet bij het videoslot. De maximale inzet per druk zal bij dit videoslot wat nog laag is in vergelijking met spellen als Mega Fortune Touch® voor mobiel 75 euro zijn. Bij andere videoslots van Netent kan dit bedrag wel oplopen tot 250 euro per druk. Je wil misschien niet met dit gigantische bedrag spelen en daarvoor is er de mogelijkheid om je inzet aan te passen. Dit kan doormiddel van je inzet niveau en de muntwaarde bepaald worden.