Mythic Maiden Touch®

Mythic Maiden Touch®

Dit videoslot van Netent zal volledig in het teken staan van de rommelzolder. Iedereen zal er namelijk wel eens een gezien hebben. Een zolder die vol staat met allerlei oude rommel die je al in jaren niet meer bent tegen gekomen. In het videoslot Mythic Maiden Touch® zal je de ouderwetse rommelzolder in een compleet ander perspectief gaan zien.

Je zal namelijk verschillende elementen op deze zolder tegen gaan komen die alles behalve hedendaags zijn. Zo zal je verschillende spinnen en geheimzinnig kaarsen tegen gaan komen op deze mythische zolder. Een groot voordeel van het videoslot is dan ook wel dat het zeer overzichtelijk is. Op die manier blijft het eenvoudig om te blijven genieten van het videoslot. Deze overzichtelijkheid word voornamelijk gecreëerd door de symbolen in Mythic Maiden Touch® voor mobiel.

Ook de dingen die je zal gaan horen wanneer je besluit om het geluid aan te zetten op het videoslot verduidelijkt een hoop van het genre. Deze geluiden komen overigens niet alleen voor in dit videoslot want ook in andere videoslots zoals Mega Fortune Touch® voor mobiel zullen verzorgd zijn door dit soort geluidsfragmenten. Een groot voordeel van deze spellen is dat je ze op je mobieltje kan gaan spelen. Dit brengt een hele hoop mogelijkheden met zich mee wat alles bij elkaar ervoor zorgt dat je zal blijven genieten van de verschillende videoslots van Netent.

Videoslot details

In het spannende videoslot Mythic Maiden Touch® voor mobiel zal je de beschikking krijgen over een verstelbaar aantal win lijnen. Dit komt wel vaker voor bij de spellen van Netent omdat het heel afhankelijk is van de inzet die je wil gaan doen. Bij Mythic Maiden Touch® voor mobiel is het namelijk zo dat je met een maximaal aantal van 30 win lijnen kan gaan spelen. Je hebt je inzet en die word als het ware verplaatst over deze win lijnen.

Dus met hoe minder winlijnen je besluit te gaan spelen. Des te lager je inzet uit zal pakken en andersom. Dit is ook het geval met videoslots zoals Magic Portals Touch® voor mobiel. Je zal deze win lijnen verdeeld zien over 5 rollen die een belangrijke rol gaan vertolken in dit Netent mobiel spel. Ook een wild symbool zal je terug kunnen vinden in het videoslot. Dit wild symbool is heel belangrijk aangezien dat je op die manier meer winnende combinaties kan creeren. Dit komt omdat een wild symbool ieder ander symbool in het videoslot kan vervangen. Ook zal je free spins kunnen verkrijgen in het videoslot. Dit is ook een hele uitkomst aangezien dat je dan als het ware gratis geld kan gaan krijgen.

Er zijn gewoon de zelfde prijzen aan de free spins verbonden en deze kunnen dan ook alleen maar winst opleveren in Mythic Maiden Touch®. In de paytable die je in bijna ieder videoslot tegen zal gaan komen kan je al de extra informatie halen die nog van pas zal kunnen komen wanneer je besluit om het videoslot dan ook daadwerkelijk te gaan spelen. Zo kan je precies zien hoeveel bepaalde symbolen je kunnen gaan opleveren maar dat is zeker niet het enige. Ook kan je precies zien wanneer je kans maakt op een wild symbool of free spins in Mythic Maiden Touch® voor mobiel.

Inzet Mythic Maiden Touch® voor mobiel

Je kan je inzet op dit videoslot door een aantal factoren bepalen. Een van deze factoren is de muntwaarde. Deze zal terug komen in ieder videoslot en is heel belangrijk om met de gewenste inzet te gaan spelen. Deze zal je ook terug gaan vinden in andere Netent videoslots zoals Magic Portals Touch® voor mobiel. Ook door je inzet niveau kan je, je inzet naar het gewenste niveau brengen. Er zijn 10 inzet niveaus waar je tussen zal kunnen switchen. Op die manier zal je inzet hoger of lager uitvallen.