Magic Portals Touch®

Magic Portals Touch®

Je zal er vast wel eens van gehoord hebben van iets genaamd portalen. Dit is een ingenieus iets waarbij je snel naar de ene naar de andere plek kan worden verplaatst door een deeltjes versneller. Dit lijkt natuurlijk onmogelijk maar er zijn verschillende studies geweest naar dit verschijnsel. Op die manier ontstond er toch de mogelijkheid om te ontdekken hoe dit allemaal in elkaar steekt. Het is zelfs zo’n populair onderwerp gebleken dat Netent heeft besloten om hierover een videoslot te maken. In dit videoslot zijn het niet alleen de portalen die er in voorkomen.

Er zullen namelijk ook verschillende andere magische elementen terugkeren. Zo zal je in Magic Portals Touch® voor mobiel onder andere te maken krijgen met verschillende tovenaars. Ook zal je grafisch verwend gaan worden wanneer je besluit om dit videoslot van Netent te gaan spelen. De symbolen die er namelijk voorkomen in het videoslot zijn van een zeer hoge kwaliteit. Op die manier zal je zelf ook gaan zien dat er verschillende prachtige elementen in de videoslots van Netent verwerkt zitten. Ook zal je verschillende geluiden aan gaan treffen in dit videoslot van Netent.

Dit zal namelijk prima gaan aansluiten bij het thema waarin het videoslot Magic Portals Touch® voor mobiel zich bevind. Een groot voordeel van deze videoslots zoals Lucky Angler Touch® voor mobiel is dat je ze kan vinden op het mobiele platform. Dit wil zeggen dat je ze kan vinden in de verschillende mobiele casino’s die Netent spellen aan je aanbieden.

Videoslot details Magic Portals Touch®

Je zal in het videoslot een bepaald aantal win lijnen gaan aan treffen. Dit zullen er in het videoslot Magic Portals  Touch® voor mobiel. Deze wed lijnen zullen bij de meeste spellen van Netent mobiel verdeeld zitten over 5 rollen. Je zal in dit videoslot onder andere een wild symbool aan gaan treffen.

Dit symbool zal ieder symbool welke er te vinden is op je speelveld kunnen vervangen en kunnen veranderen in het symbool welke nodig is. Ook kan je free spins gaan winnen op dit videoslot. Dit zal in Magic Portals Touch® voor mobiel gaan gebeuren wanneer je 3 of meer van deze symbolen zal krijgen verdeeld over je rollen. Ook zal je een uitbetalingstabel gaan vinden in dit videoslot van Netent. Dit zal heel handig van pas gaan komen aangezien er nog al wat dingen gebeuren in zo’n videoslot.

Zo zal je onder andere hierin terug kunnen gaan vinden hoeveel dat bepaalde symbolen je op kunnen gaan leveren wanneer je besluit om het videoslot Magic Portals Touch® voor mobiel te gaan spelen. Dit zit overigens niet zomaar spellen waarbij dit te vinden is. Ook bij Mega Fortune Touch® voor mobiel zal je dit namelijk terug gaan vinden.

Magic Portals Touch® Inzet

Je kan je inzet op een aantal manieren bepalen wanneer je dit videoslot speelt. Een van de manieren waarop dit kan gaan gebeuren is met behulp van je inzet niveau. Dit is een heel belangrijk punt want je wil natuurlijk niet teveel uitgeven op een van de verschillende videoslots die Netent op de markt heeft gebracht. De mogelijkheid om het via je inzet niveau te doen is niet alleen bij Magic Portals Touch® het geval.

Je zal dit namelijk ook terug kunnen vinden in onder andere videoslots als Aliens Touch® voor mobiel. Ook kan de muntwaarde een hele belangrijke rol gaan spelen voor het videoslot. Dit om de simpele reden dat dit als het ware een vermenigvuldiger gaat werken op het videoslot. Het zal dus zeker goed van pas komen wanneer je op een goede manier kan gaan bepalen hoeveel je wil gaan inzetten op een bepaald videoslot. Zo kan je bij Netent altijd de elementen terug gaan vinden die ervoor zorgen dat het genieten geblazen word bij Magic Portals Touch® voor mobiel.