Lucky Angler Touch®

Lucky Angler Touch®

Dit videoslot zal volledig in het teken staan van de vissen. Dit is overigens niet zomaar vissen want het zal hier om een speciale tak van de sport gaan namelijk het ijs vissen. Dit word heel veel gedaan op onder andere Antarctica. Je zaagt dan met een speciaal soort zaag een rondje in het ijs en gooit daarin je hengel uit. Je zal dan van zelf gaan zien wanneer je prijs hebt. Dit zal eigenlijk een beetje hetzelfde principe zijn aangezien je bij dit videoslot ook zal gaan hengelen naar de verschillende prijzen die er te vinden zijn.

Je zal in het videoslot Lucky Angler Touch® voor mobiel hele mooie symbolen tegen gaan komen die iets te maken hebben met het ijs vissen. Zo zijn de vissen daar een heel belangrijk voorbeeld van die rijkelijk als symbolen terug zullen komen in het videoslot. Ook de geluiden die je zal gaan horen bij Lucky Angler Touch® voor mobiel zullen op een hele goede manier bij het geheel aansluiten. Dit zal je al mee gaan krijgen vanaf het eerste moment dat je besluit om het videoslot te gaan bewonderen.

Er zit natuurlijk veel meer in het videoslot verwerkt maar daar zullen we je straks nog iets meer over vertellen. Het is natuurlijk ook heel belangrijk namelijk om te weten waar het videoslot precies over gaat om de ware charmes van het spel te ontdekken.

Lucky Angler Touch® details

Je zal in het videoslot de beschikking gaan krijgen over 15 wed lijnen die op hun beurt weer verdeeld zullen zitten over de 5 rollen die niet alleen het videoslot Lights Touch® voor mobiel kent maar dus ook Lucky Angler Touch® voor mobiel kent. De wed lijnen zullen verdeeld zitten over de 5 rollen die het videoslot telt.

Over de symbolen kan je alles terug vinden in de paytable die er in het videoslot verwerkt zit. Daar kan je namelijk een aantal dingen in terug zien. Een van de dingen die wel belangrijk zijn voor het videoslot Lucky Angler Touch® voor mobiel is de werking van het wild symbool. Dit zal eigenlijk als volgt gaan. Wanneer je een wild symbool hebt weten te krijgen op een actieve win lijn hebt weten te krijgen dan kan deze ieder symbool vervangen behalve die van de scatter. Het scatter symbool is in Lucky Angler Touch® weer een heel ander verhaal. Dit is namelijk het symbool waarmee je de free spins kan gaan winnen.

Dit zal gebeuren wanneer je 3 of meer van deze symbolen verdeeld over je rollen hebt weten te krijgen. Kleine veranderingen kunnen aan dit videoslot gedaan worden maar ook bij verschillende andere Netent mobiel geschikte videoslots zoals Jack Hammer 2 Touch® kan je van deze optie gebruik maken. Je zal dan onder andere het formaat van je beeldscherm op een dusdanige manier kunnen aanpassen dat het precies uit gevuld op je scherm zal komen te staan.

Inzet Lucky Angler Touch® voor mobiel

Je kan je inzet bij de spellen van Netent slots voor mobiel op een aantal manieren kunnen doen. Een van de hoofddingen is door dit te doen met behulp van de niveaus waar je tussen kan wisselen. In Jack Hammer Touch® voor mobiel is er ook de mogelijkheid om op die manier je inzet aan te passen. Ook kan dit overigens gebeuren doormiddel van je muntwaarde aan te passen. Dit kan namelijk ook van groot belang zijn om bij je gewenste inzet ergens tussen de maximale inzet van 150 euro per druk en de minimale inzet van 50 cent per druk uit te komen.

Je wil natuurlijk niet veel te veel gaan betalen voor een videoslot wat meer dan logisch is in mijn ogen en daarom is het dan ook zo belangrijk om altijd goed de informatie door te lezen voor dat je begint met het spelen van een videoslot zoals Lucky Angler Touch® voor mobiel.