Jack Hammer Touch®

Jack Hammer Touch®

Je zal in dit videoslot van Netent als een ware superheld aan de slag gaan. Je zal namelijk de misdaad moeten gaan bestrijden. Er is namelijk een kwade dokter aan de gang die allerlei snode plannen heeft bedacht. Aan jou is nu de taak om deze dokter tegen te gaan houden in het videoslot Jack Hammer Touch® voor mobiel. Je zal ontzettend veel dingen gaan ontdekken.

Zo zal je onder andere hele hoge kwaliteit hebben van de symbolen die er te vinden zijn. Ook zal je ontzettend mooie geluiden gaan horen op het videoslot. Voor de echte misdaad bestrijders zijn er hele hoge prijzen te winnen.

Ook zal je verschillende andere dingen gaan ontdekken als je de strijd durft aan te gaan tegen het kwaad. Er zijn verschillende prachtige dingen die je terug zal gaan vinden in het videoslot Jack Hammer Touch® voor mobiel. Dat alles zorgt ervoor dat het videoslot een heel compact geheel is. Je kan de spellen van Netent nu ook spelen op een speciaal platform namelijk die van het mobiele gokken. Op dit platform zijn er allerlei dingen die je kan gaan ontdekken om zo op ieder moment van de dag te genieten van je favorieten spellen. In de bus of ergens anders je kan altijd gaan genieten van de allermooiste dingen.

Videoslot details

Je zal in dit videoslot Jack Hammer Touch® voor mobiel de beschikking krijgen over verschillende dingen die het videoslot rijk is. Je zal in het videoslot namelijk de beschikking krijgen over 25 win lijnen die verdeeld zitten over 5 rollen. Je zal een joker symbool tegen gaan komen in Jack Hammer Touch® voor mobiel. Dit zal je ook terug vinden in Gonzo’s Quest Touch® voor mobiel. Je zal met het joker symbool ieder ander symbool in het videoslot kunnen vervangen.

Op die manier krijg je meer kans op winnende combinaties wat weer zal zorgen voor hogere prijzen. Je kan ook gratis spins winnen in Jack Hammer Touch® voor mobiel. Dit zal gebeuren wanneer je 3 of meer van de symbolen die hier goed voor zijn verdeeld krijgt over je rollen. Je kan tot wel 30 free spins winnen op dit videoslot van Netent. Net als in het videoslot Fruitshop Touch® voor mobiel kan je ook in dit videoslot het een en ander terughalen. Dit kan je doen doormiddel van de paytable. Hierin staat alles precies uitgelegd.

Zo kan je onder andere zien hoeveel de bepaalde symbolen op kunnen gaan leveren. En dat is niet het enige want je zal namelijk ook kunnen ontdekken hoe het wild symbool zal werken. Je kan verschillende kleine aanpassingen verwerken in het videoslot. Zo kan je onder andere het aantal pixels van het Netent mobiel spel aanpassen.

Inzet Jack Hammer Touch® voor mobiel

Je zal bij het videoslot je inzet op een aantal manieren kunnen bepalen op dit videoslot. Een van de manieren is doormiddel van je inzet niveau. Dit kan heel belangrijk zijn voor het vervolg van je videoslot. En alsof dat nog niet genoeg is heb je ook de mogelijkheid om je muntwaarde op een dusdanige manier aan te passen dat je altijd de gewenste inzet kan doen op zowel het videoslot Jack Hammer Touch® voor mobiel als voor Starburst Touch® voor mobiel.

Je hebt dus altijd de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel je wil gaan inzetten op de bepaalde videoslots die het mobiele platform van Netent rijk zijn. Dit is heel belangrijk voor de meeste mensen want er zit namelijk een heel groot verschil in de maximale inzet en de minimale inzet. Je zal voor de maximale inzet namelijk al snel 500 euro per druk kwijt zijn terwijl de minimale inzet maar 25 cent per druk zal zijn op het videoslot.