Gonzo’s Quest Touch®

Gonzo’s Quest Touch®

Je zal vast iets gehoord hebben over de Spaanse revolutie en alles wat er in die tijd is gebeurt. Je zal in dit videoslot ook verschillende elementen tegen gaan komen die daarin horen, Zo zal je zelf als een ontdekkingsreiziger aan de slag gaan ergens op een onbewoond eiland.

Er gebeuren daar natuurlijk verschillende dingen die jij zal moeten gaan uitzoeken in het videoslot Gonzo’s Quest Touch® voor mobiel. Er is namelijk een hele hoop te ontdekken op dit eiland. Je zal je namelijk ergens bevinden in een tropisch woud waar je in een hele mooie achtergrond word bezig gehouden. In dit fantastische videoslot van Netent zal je zelfs worden voorzien van een leuk introductie filmpje aan het begin van het videoslot. Dit zal er mede voor zorgen dat het genieten geblazen word wanneer je je besluit te gaan focussen op dit videoslot wat grafisch een aantal ongekende hoogtepunten kent. Dit is overigens niet het enige wat er te vinden is op dit videoslot.

Ook de symbolen geven een hele goede invulling evenals de geluiden die er te horen zijn op dit Netent videoslot. Net zoals videoslots zoals Piggy Riches Touch® voor mobiel. Is Gonzo’s Quest Touch® voor mobiel namelijk ook voorzien van fantastische geluiden. Een groot voordeel is dat je deze spellen op je mobiel kan spelen. Dit is natuurlijk een mooie gedachte omdat je mensen zo ieder moment van de dag kan laten genieten van je spellen.

Videoslot details van Gonzo’s Quest Touch® voor mobiel

Je kan in dit Netent mobiel te spelen videoslot zelf bepalen met welke hoeveelheid win lijnen dat je wil gaan spelen. Dit kunnen er namelijk 20 zijn maar ook minder. Dit is heel eenvoudig te verstellen onder het knopje bet lines. Door de knoppen naar links en rechts te drukken kan je er meer of minder van maken. Je zal in het videoslot een speciale functie tegen gaan komen namelijk de avalanche functie.

Dit wil zeggen dat je geen rollen hebt maar dat de symbolen als het ware zullen vallen op je scherm. In principe zal dit geen problemen opleveren omdat deze functie in Gonzo’s Quest Touch® alleen maar zorgt dat je meer kansen krijgt op hele hoge prijzen in het videoslot. Als je namelijk prijs hebt dan zullen de symbolen waarmee de prijs is gevallen verdwijnen en zal en een re-spin volgen.

Ook een wild symbool zit er in het videoslot Gonzo’s Quest Touch® verwerkt net als het geval is bij andere videoslots die op de mobiele versie te spelen zijn zoals Twin Spin Touch® voor mobiel. De free spins zijn ook wel de re-spins in het videoslot en hoe dat je die kan verkrijgen hebben we al eerder aangegeven. In de paytable die het videoslot Gonzo’s Quest Touch® voor mobiel rijk is kan je alles terug vinden wat van toepassing is in het videoslot.

Inzetmogelijkheden

Je kan je inzet op een aantal manieren aanpassen zodat je altijd met je gewenste inzet aan het videoslot kan gaan beginnen. Een van de mogelijkheden hoe je dat kan gaan doen in Gonzo’s Quest Touch® voor mobiel is door je inzet niveau aan te passen op een dusdanige manier dat je ze altijd kan spelen. Je kan je inzet net als in het videoslot Disco Spins Touch® ook aanpassen met behulp van je muntwaarde. Door deze te veranderen zal je ook een verandering in je inzet gaan zien.

Het is natuurlijk zaak dat je, je inzet op het juiste pijl houd en niet teveel gaat inzetten op de verschillende videoslots die Netent rijk is. Het is dan ook verstandig om van te voren een kijkje te nemen naar de videoslots te kijken zoals Gonzo’s Quest Touch® en te kijken wat de minimale en de maximale inzet is op deze videoslots.