Fruitshop Touch®

Fruitshop Touch®

Dit videoslot van Netent is een ouderwets videoslot welke in een volledig nieuw jasje is gestoken. Je zal namelijk allerlei prachtige elementen tegen gaan komen die er in het videoslot verwerkt zitten. Zo zal je al de klassieke symbolen die vroeger ook in de slots zaten die je onder andere in de cafetaria terug vond ook terug vinden in het videoslot Fruitshop Touch® voor mobiel.

Er zijn hele mooie grafische aspecten in het videoslot aanwezig die ervoor zorgen dat het videoslot een strakke uitstraling krijgt. Ook de geluidseffecten die je zal gaan horen op het videoslot zullen heel goed aansluiten bij het geheel. Je zal dus al de elementen tegen gaan komen die je ook tegen wil komen in een compleet videoslot als dit.

Zo zal je al de mooie elementen gaan ervaren die de spellen van Netent zoals Fruitshop Touch® voor mobiel met zich meebrengen. Er is een groot voordeel aan het spelen van de spellen voor de mobiele en dat is dat je deze ieder moment van de dag kan gaan bewonderen. In de verschillende casino’s die Netent aanbieden. Je zal dus altijd de prachtige elementen gaan ervaren die de spellen van Netent met zich meebrengen.

Fruitshop Touch® details

Je zal in het klassieke slot welke volledig in een nieuw jasje is gestoken de beschikking krijgen over 15 vast wed lijnen. Dit wil zeggen dat de lijnen waarop je prijzen moeten gaan vallen niet te verstellen zijn. Deze wed lijnen zitten verdeeld over 5 rollen.

Je zal ook een wild symbool gaan tegenkomen op Fruitshop Touch® voor mobiel. Dit zal dus net zoals bij Frankenstein Touch® voor mobiel gewoon het geval zijn. Je kan ook gratis spins weten te verkrijgen op het videoslot van Netent. Dit zal gaan gebeuren wanneer je 3 of meer van de des betreffende symbolen verdeeld krijgt over je win lijnen. Je zal dan de free spins hebben gewonnen die later in het spel nog wel eens heel handig van pas kan komen.

Ook zal je een paytable terug gaan vinden in dit Netent mobiel te spelen spel. Je zal in deze tabel verschillende elementen terug gaan vinden die van groot belang zullen zijn voor het vervolg van het videoslot. Je kan hierin namelijk onder andere terug vinden hoeveel dat de bepaalde symbolen je kunnen gaan opleveren wanneer je besluit om op dit videoslot van Netent te gaan spelen. Je kan net zoals in Flowers Touch® voor mobiel ook spelen met kleine aanpassingen. Een van de aanpassingen die je namelijk kan doen is de beeldgrootte aanpassen. En als dat niet genoeg is kan je ook het aantal pixels op een dusdanige manier aanpassen dat je altijd genoeg hebt.

Inzet Fruitshop Touch® voor mobiel

Je zal bij Fruitshop Touch® voor mobiel je inzet op verschillende manieren aan kunnen passen om met je gewenste hoeveelheden te gaan spelen. Zo kan je onder andere je muntwaarde aanpassen. Dit kan in 6 verschillende factoren en kan een hele belangrijke rol gaan spelen voor een verder verloop van het videoslot. Ook kan je net zoals in Aliens Touch® voor mobiel wisselen tussen de verschillende inzet niveaus die het spel rijk is.

Op die manier kan je altijd wisselen tussen de verschillende inzetten die er te vinden zijn. Het kan namelijk voor sommige mensen funest zijn om te veel uit te geven aan een bepaald videoslot. Het is dus eigenlijk een slimmigheidje van Netent om meer mensen te trekken naar de verschillende spellen die ze hebben. En dat lukt vooralsnog op een vrij aardige manier want best veel mensen spelen spellen zoals Fruitshop Touch® voor mobiel dagelijks. En niet alleen dit spel is er een die goed in de markt ligt want er zijn nog ontzettend veel spellen die gelijk zijn aan Fruitshop Touch® die je op kan noemen.