Frankenstein Touch®

Frankenstein Touch®

Je zal waarschijnlijk weleens iets gehoord hebben over deze griezelige film die zijn oorsprong kent in het midden van de 19e eeuw. Dit was namelijk een van de eerste horror films die is uitgekomen op een platform als dit. Je zal het zelf kunnen beamen wanneer je deze film wellicht besluit om te gaan kijken. De film is een waar succes gebleken en is nog steeds zeer bekend onder de mensen. Het is zelfs zo populair dat er een videoslot is gemaakt over deze zombie door Netent.

Deze heeft een zelfde naam als de film namelijk Frankenstein Touch® voor mobiel. Je zal in dit videoslot al de elementen gaan vinden die je ook tegen was gekomen wanneer je had besloten om de film te gaan bekijken. Een van de belangrijke punten van dit videoslot is, is dat het van prachtige symbolen is voorzien. De film gaat namelijk over een zombie die word verwerkt doormiddel van stroom. Daarom zal in het videoslot de stroomgeleider een hele belangrijke rol gaan spelen.

Ook zal je verschillende geluiden horen in Frankenstein Touch® voor mobiel die er voor zorgen dat er toch wat meer spanning word verwerkt in het videoslot dan dat je in eerste instantie er van mee zou krijgen. Het mooie van dit videoslot is, is dat het op het mobiele platform is te spelen net zoals in Twin Spin Touch® voor mobiel. Dit zal ongelofelijk veel mogelijkheden met zich mee gaan brengen en een van de belangrijkste zal dan waarschijnlijk zijn dat je ieder moment van spellen zoals Frankenstein Touch® voor mobiel kan genieten.

Videoslot details

Je zal in dit spannende videoslot van Netent de beschikking krijgen over een bepaald aantal win lijnen. Dit zullen er in het videoslot Frankenstein Touch® voor mobiel 20 zijn. Deze zijn overigens wel te verstellen en dus is er de mogelijkheid dat je met minder win lijnen eigenlijk liever wil gaan spelen. Dit is dan ook geen probleem. Dit kan je bij meer videoslots van Netent terug vinden want ook bij Fisticuffs Touch® op mobiel is er de mogelijkheid om met minder win lijnen te gaan spelen.

Je zal in het videoslot verschillende extra features tegen gaan komen. Een van de dingen die je namelijk kan gaan vinden op het videoslot Frankenstein Touch® voor op de mobiel is het wild symbool. Dit symbool kan voor veel prijzen gaan zorgen aangezien het ieder ander symbool op het videoslot kan veranderen.

Op die manier worden er veel meer mogelijkheden gemaakt om winnende soorten bij elkaar te vinden. Ook kan je gratis spins gaan winnen in Frankenstein Touch® voor mobiel. Dit kan gaan gebeuren wanneer je 3 of meer van deze symbolen verdeeld over je rollen krijgt. Je zal op het gebied van extra’s dus ook waarschijnlijk niets te kort gaan komen op het videoslot van Netent.

Inzet Frankenstein Touch® voor mobiel

Je kan op dit videoslot op een aantal manieren er voor zorgen dat je met een hele mooie inzet kan gaan spelen. Een van de mogelijkheden hiertoe is doormiddel van je niveau op een dusdanige manier aan te passen dat je inzet omhoog of omlaag zal gaan. Er zitten namelijk nogal wat verschillen tussen de minimale en de maximale inzet.

De minimale inzet zal namelijk een bedrag omvatten van 20 cent per druk en dat is nogal een verschil als je gaat kijken naar de maximale inzet die je per druk kan gaan doen. Dit zal namelijk een bedrag zijn van 100 euro per druk. Dit is voor veel mensen natuurlijk niet te doen en daarom kan je bij alle spellen van Netent mobiel je inzet dus aanpassen. Dit is ook mogelijk bij het videoslot Disco Spins Touch® die ook op dit platform te spelen is.