Flowers Touch®

Flowers Touch®

Voor de liefhebbers van bloemen en alles wat daar mee te maken heeft is dit videoslot een waar plaatje. Je zal namelijk helemaal in de wereld gaan kruipen van de bloemen in het videoslot Flowers Touch® voor mobiel. Dit zijn namelijk niet zomaar bloemen die je zal tegen gaan komen in dit videoslot. Deze bloemen zullen namelijk een compleet eigen leven leiden. Dit zal er mede voor zorgen dat iedere bloem die je zal gaan zien in dit videoslot een gezicht heeft.

Zo zullen al de bloemen die je zal gaan zien in dit videoslot ook een andere uitstraling hebben. De symbolen die je zal gaan vinden in het videoslot Flowers Touch® voor mobiel zien er heel sterk uit. Dit heeft een aantal voordelen. Hierdoor zal het namelijk lijken dat het videoslot een vlottere doorgang kent. Dit is natuurlijk altijd mooi om te zien.

Een van de belangrijkste punten wat terug te vinden is in het videoslot is dat het te spelen is op een mobiel platform. Flowers Touch® voor mobiel kan zo ieder moment van de dag gespeeld worden op allerlei apparaten. Als je onderweg bent heb je namelijk heel vaak je smartphone bij. Spellen zoals Fisticuffs Touch® voor mobiel zijn hier speciaal voor gemaakt. Zo zijn deze spellen op een dusdanige manier aangepast dat je op een snelle en overzichtelijke manier de videoslots kan gaan spelen.

Videoslot details van Flowers Touch®

Je zal ten eerste de beschikking gaan krijgen over 5 rollen in het videoslot Flowers Touch® voor mobiel. Deze rollen zullen als het ware gaan draaien wanneer je zal gaan spelen op het videoslot. Je hebt natuurlijk ook lijnen nodig in een videoslot die ervoor zorgen dat je prijzen binnen kan halen.

In Flowers Touch® voor mobiel zal dit geen problemen op gaan leveren aangezien je de beschikking krijgt over een verstelbaar aantal win lijnen. Je hebt namelijk een maximum van 30 win lijnen maar dit kunnen er natuurlijk ook een stuk minder worden. Je hebt ook de mogelijkheid om maar met een win lijn te gaan spelen. De kansen op prijs zullen dan wel aanzienlijk krimpen. Je hebt bij videoslots zoals Disco Spins Touch® voor mobiel net als bij Flowers Touch® voor mobiel een wild symbool. Dit symbool is er om ieder ander symbool in het videoslot te veranderen en op die manier veel meer winnende combinaties te maken waarover jij je prijzen kan gaan verdienen.

Voor de mensen die van overzicht houden zijn de mobiele  slots van Netent zeker een uitkomst. Dit om de simpele reden dat je er in de paytable alles terug kan vinden wat er toe doet. Een van de dingen die hier namelijk in staan vermeld is hoeveel symbolen je nodig hebt voor een prijs te winnen en wat die prijs dan eigenlijk precies is. Ook voor kleine veranderingen die je op de videoslots kan gaan doen ben je bij Flowers Touch® voor mobiel ook zeker aan het juiste adres. Je kan er namelijk voor kiezen om het videoslot zonder geluid te gaan bewonderen, en voor de mensen die nog meer aanpassingen willen doen is er ook nog eens de mogelijkheid om de pixel kwaliteit in te stellen.

Inzet

Je kan net als bij Videoslots zoals Gonzo’s Quest Touch® voor mobiel op een aantal verschillende manieren je inzet bepalen. Je hebt geen behoefte om teveel uit te geven aan een videoslot en dat is meer dan logisch. Daarom kan je bij de videoslots van Netent mobiel variëren tussen verschillende inzetten. Dit kan je doen doormiddel van de niveaus maar ook door de wed lijnen. Het is namelijk zo met des te meer wed lijnen je speelt des te hoger je inzet zal zijn op het videoslot. Dat is dan ook een van de redenen waarom dat deze aan zijn te passen op het videoslot.