Fisticuffs Touch®

Fisticuffs Touch®

Je zal in dit videoslot als een bokser uit begin 19e eeuw aan de slag gaan. Toen werd deze sport namelijk al bekender en dat kan je terug vinden in dit videoslot. Zo zal je bij een echte boks clash aanwezig zijn. Zo zal je onder andere in Fisticuffs Touch® voor mobiel de ouderwetse boks schoenen tegen gaan komen. Ook een ouderwetse bel zal aanwezig zijn in het videoslot.

Je zal al de elementen die er aanwezig zijn bij een boks wedstrijd dus ook gaan aantreffen in dit videoslot van Netent. Voor de echte liefhebbers van de vechtsport en alles wat daar mee te maken heeft zullen hun geluk niet op kunnen. De symbolen zijn namelijk zeer goed uitgewerkt en het zal lijken alsof deze symbolen als het ware uit je beeld komen bij het mobiel slot Fisticuffs Touch® voor mobiel.

Ook de geluiden die je zal gaan horen in het videoslot zullen aansluiten bij het thema van het videoslot. Je kan de verschillende spellen zoals Fisticuffs Touch® voor mobiel nu ook spelen op onder andere je smartphone. Zo kan je tegenwoordig ook in de trein of op andere plaatsen van je favoriete videoslots genieten die Netent op de markt heeft gebracht. Er zijn namelijk verschillende spellen die te vinden zijn op dit platform. Zo kan je onder andere Starburst Touch® voor mobiel terug vinden in de mobiele casino’s.

Videoslot details

Je zal bij het videoslot Fisticuffs Touch® voor mobiel niet zo heel veel win lijnen hebben. Je zal namelijk de beschikking krijgen over 10 win lijnen die vast zitten aan het videoslot. Dit wil zeggen dat de win lijnen niet versteld kunnen gaan worden op het videoslot. Je zal bij Fisticuffs Touch® voor mobiel net als bij Aliens Touch® voor mobiel. Er zal namelijk ook een wild symbool terug te vinden zijn in het videoslot. Dit symbool zal ieder ander symbool kunnen vervangen welke er te vinden is in het videoslot behalve de scatter.

Op die manier worden er bij Fisticuffs Touch® voor mobiel nog meer combinaties gemaakt op fortuinlijke prijzen. Je kan dus ook free spins gaan winnen op dit videoslot van Netent. Dit zal gaan gebeuren wanneer je 3 of meer van deze scatter symbolen verdeeld over je actieve winlijnen weet te verkrijgen.

Bij andere Netent mobiel te spelen spellen is dit ook het geval want je zal ook in veel andere Netent spellen een scatter tegen gaan komen. Een ander element welke je terug zal gaan vinden in dit videoslot is die van de betaal tabel. In deze tabel staat alles aangegeven wat handig kan zijn voor het verdere verloop van het videoslot. Zo kan je onder andere de verschillende waarden van de symbolen hier in terug vinden. Dat is overigens niet het enige want ook staat er precies in uitgelegd hoe je andere dingen kan gaan verkrijgen zoals de free spins.

Inzet bij Fisticuffs Touch®

Je kan je inzet in het videoslot op verschillende manieren bepalen. Een van de manieren waardoor dit zou kunnen is doormiddel van je inzet niveau bij Fisticuffs Touch® voor mobiel. Een andere mogelijkheid om bij je gewenste inzet uit te gaan komen. Dit kan voor veel spelers heel belangrijk zijn want je wil natuurlijk niet teveel uitgeven. Je hebt namelijk verschillende niveaus waarin je kan kiezen en hoe hoger je niveau zal zijn.

Des te hoger ook je inzet zal zijn. Dit is niet alleen bij dit videoslot het geval maar ook bij spellen als Big Bang Touch® voor mobiel. Bij Netent staat namelijk ook voorop dat je het naar je zin hebt op de  verschillende videoslots die ze op de markt hebben gebracht. Dit is dan ook ontzettend belangrijk. De maximale inzet op dit videoslot zal een bedrag van 200 euro per druk bedragen. Dit is een aanzienlijk stuk hoger dan de minimale inzet van 20 cent per druk.