Disco Spins Touch®

Disco Spins Touch®

Je zal in dit videoslot helemaal het disco gevoel krijgen. Je zal namelijk in de echte disco tijd terecht komen. Zo zal je in dit videoslot de echte authenticiteit van de disco mee gaan krijgen. Dit zal je al kunnen zien aan de pakjes waarin de dansers zich hebben gewurmd. Dit zijn de echte pakjes die je in de jaren 70 ook tegen kwam en daardoor zijn deze ook razen populair in die tijd. Je zal ook een heel belangrijk symbool gaan ervaren namelijk die van de discoballen. Dit is in het hedendaagse nog steeds het kenmerk van de disco.

Je zal dit symbool dan ook geregeld terug gaan zien in het videoslot Disco Spins Touch® voor mobiel. Je zal prachtige grafische aspecten terug gaan vinden in dit videoslot van Netent. Deze aspecten zullen ervoor zorgen dat het nog leuker word om het spel Disco Spins Touch® voor mobiel te spelen.

Ook die geluiden die je tegen zal gaan komen op het videoslot zullen op een hele goede manier aansluiten bij het thema waarin het videoslot zich bevind. Ook zal je gaan ervaren hoe het is om de verschillende Netent spellen zoals Disco Spins Touch® voor mobiel op een ander platform te gaan spelen. Zo kan je onder andere op de tablet al de verschillende spellen die voor het Touch® platform uit zijn gekomen kunnen gaan ontdekken.

Disco Spins Touch® details

Je zal in het videoslot Disco Spins Touch® voor mobiel net als in Big Bang Touch® voor mobiel met een vast aantal win lijnen gaan spelen. Deze win lijnen zullen verdeeld zitten over 5 rollen in het videoslot.

Dit is bij bijna al de Touch® videoslots het geval die er op de markt zijn. Ook zal je gaan ontdekken wat voor verschillende andere elementen er voor gaan komen in dit complete videoslot van Netent. Je zal namelijk bij de spellen van Netent voor mobiel ook een wild symbool tegen gaan komen. Dit symbool zal er voor zorgen dat er meer winnende combinaties kunnen worden gemaakt over je rollen.

De disco free spins

Ook zal je in het spel Disco Spins Touch® voor mobiel gratis spins kunnen verkrijgen. Deze zal je weten te verkrijgen wanneer je 3 of meer van deze symbolen weet te verkrijgen verdeeld over je actieve win lijnen. Ook zal er in het videoslot een speciale functie namelijk van de disco spins. Tijdens deze spins zullen alleen de disco dansers voorkomen. Dit zorgt ervoor dat je nog hogere prijzen kan gaan winnen op het videoslot. Ook zal je een paytable vinden in het videoslot Disco Spins Touch® voor mobiel. Dit is ook het geval in het videoslot Aliens Touch® op mobiel. Zo zal je altijd kunnen zien hoeveel de bepaalde symbolen in het videoslot kunnen gaan opleveren.

Zo kan je op voorhand al zien hoe de speciale functies kunnen worden geactiveerd. Dit zal voor ontzettend veel duidelijkheid kunnen gaan zorgen in het videoslot. Ook de verschillende aanpassingen die je kan gaan doen aan het videoslot kunnen voor veel mensen heel handig uitpakken. Je kan namelijk je beeldgrootte aanpassen zodat het precies aansluit aan je computer scherm. Dit is overigens niet het enige wat er kan gebeuren want je kan namelijk ook het aantal pixels en het geluid aanpassen.

Inzet Disco Spins Touch® voor mobiel

Je zal net als bij Twin Spin Touch® voor mobiel ook je inzet bij dit videoslot op een aantal manieren aan kunnen passen. Een van de manieren waarop dit zal kunnen gebeuren is doormiddel van je inzet niveau. Dit is aan te passen links onderin bij het spel. Op die manier zal je altijd met je gewenste inzet gaan spelen op al de verschillende spellen die Netent in zijn mars heeft. Ook de muntwaarde kan een belangrijke rol gaan spelen bij het aanpassen van je inzet.