Blood Suckers Touch®

Blood Suckers Touch®

Als je van de verschillende elementen die vampiers met zich meebrengen houd dan ben je bij dit videoslot zeker aan het juiste adres. Al de spannende elementen die je namelijk terug zal vinden in de vampiers komen ook terug in dit videoslot. Je zal namelijk heel veel van deze wezens aan gaan treffen in dit videoslot.

Als je niet zo angstig bent dan kan dit nog wel eens een videoslot voor jou worden. Het is grafisch prima in orde dit helpt eraan mee dat het spel oogt alsof het net nieuw is. Dit spel is overigens ook pas net nieuw op het mobiele platform het is op het moment van schrijven dan ook het nieuwste spel welke is uitgebracht. Ook geluidseffecten mogen natuurlijk niet ontbreken die zijn er dan ook voltallig te vinden. Een goed geluidseffect kan er namelijk voor zorgen dat je helemaal word opgezogen in het thema van de kast. Dat is natuurlijk wat Netent wil creëren met dit videoslot. Daarom zullen de geluiden ook van een hele hoge kwaliteit zijn.

Verder zal je zelf ook kunnen gaan beamen dat de mobiele versie van Blood Suckers Touch® een hele hoop mogelijkheden bied. De mobiele varianten van bepaalde spellen zijn namelijk niet verschillende van het gewone spel. Maar wat wel het geval is, is dat je een stuk mobieler bent door de spellen van Netent mobiel. Als je dus ieder moment van de dag wil gaan genieten van de bepaalde spellen dan is dit zeker een hele goede optie.

Blood Suckers Touch® details

Op dit videoslot van Netent krijg je niet alleen met 25 win lijnen te maken die te verstellen zijn. Ook zal je gaan zien dat er onder andere een bonusspel in Blood Suckers Touch® verwerkt zit. Een bonus spel kan een spel echt maken of breken zo kan je ook zien aan South Park Touch® voor mobiel. In dit spel zijn er zelfs 3 verschillende te vinden. Alle hebben ze hun eigen karakter die perfect aansluit bij het geheel van het videoslot. Het is dus voornamelijk genieten op deze spellen die Netent op de markt heeft. In Blood Suckers Touch® voor mobiel zal je ook de beschikking krijgen over een uitbetalingstabel.

Deze zal ook een hele belangrijke rol kunnen gaan spelen in een videoslot. Dit komt omdat in zo’n tabel die je ook terug zal vinden in Aliens Touch® alles staat weergegeven wat je kan gebruiken in Blood Suckers Touch®. Van de symbolen tot aan de wild symbolen alles staat in deze tabel weergegeven. Je zal de free spins die zich in het spel begeven kunnen gaan vrijspelen wanneer je 3 of meer van deze scatter symbolen die er zijn voor de free spins. Verdeeld over je rollen weet te krijgen. Je kan zo een bepaald aantal free spins gaan winnen welke in de paytable aangegeven staat.

Inzet Blood Suckers Touch®

Je kan op verschillende manieren gaan inzetten op het online videoslot. Het is natuurlijk uitermate belangrijk dat je met de juiste inzet kan gaan spelen op de verschillende videoslots. Dit is niet alleen bij het spel Blood Suckers Touch® het geval. Ook bij andere spellen die Netent op de markt heeft gebracht zal je niet teveel per druk uit willen gaan geven. Je zal namelijk een bepaald bedrag per druk gaan spenderen. Dit aantal kan je aan gaan passen met de hulp van de betlevel button. Deze zal cruciaal zijn wanneer je met de juiste inzet wil gaan spelen op een bepaald videoslot. Als je het namelijk met de muntwaarde zal doen dan zal je inzet nog lager worden. Het zal heel veel verschillen tussen de minimale en de maximale inzet.