Big Bang Touch®

Big Bang Touch®

Dit videoslot van Netent zal volledig in het teken staan van de oerknal. Dit is een oer oud fenomeen waardoor het universum zou zijn ontstaan. Je zal in dit videoslot van Netent dan ook helemaal meegenomen worden in het thema van de verschillende planeten die er te vinden zijn in het universum. Er zijn dus verschillende planeten te vinden in het universum. Deze zal je ook tegen gaan komen in het videoslot Big Bang Touch® voor mobiel. Er zal van alles te beleven zijn op grafisch gebied wanneer je besluit om dit videoslot te gaan spelen.

Het zal namelijk lijken alsof de verschillende symbolen als het waren uit je beeldscherm zullen komen. Ook zal je verschillende geluiden gaan horen in het videoslot die ervoor zorgen dat je nog meer kunt genieten van de verschillende elementen die dit videoslot met zich meebrengt. Je zal het misschien ook al wel gezien hebben verschillende spellen die Netent op de markt heeft gebracht zullen nu ook terug te vinden zijn op het mobiele platform.

Zo kan je spellen zoals Big Bang Touch® voor mobiel nu onder andere gaan spelen op je smartphone en tablet. Zo kan je ieder moment van de dag nu gaan genieten van de beste spellen die Netent in zijn arsenaal heeft. Heb jij bovengemiddelde interesse in het heelal of hou je gewoon ontzettend van de complete videoslots die Netent te bieden heeft dan is dit je mogelijkheid met Big Bang Touch® voor mobiel.

Videoslot details Big Bang Touch® voor mobiel

Je zal terwijl je dit videoslot zal gaan spelen de beschikking krijgen over een bepaald aantal win lijnen. Dit is niet alleen in Big Bang Touch® voor mobiel het geval maar ook in verschillende andere Netent voor mobiel te spelen spellen. In het videoslot Big Bang Touch® voor mobiel zal je de beschikking krijgen over 25 win lijnen die vast zullen zitten aan het videoslot.

Ook zal je in het videoslot een wild symbool tegen gaan komen evenals een ver dubbelaar. Deze ver dubbelaar zal zeer handig van pas kunnen komen. Elke keer wanneer er namelijk een prijs valt over de 5 rollen die het videoslot telt dan zal namelijk elke keer je prijzengeld worden verdubbeld. Dit kan oplopen tot een hele mooie ver dubbelaar van maar liefst x 32. Dit is vrij hoog te noemen. Deze ver dubbelaar zal op blijven lopen tot dat je geen prijs meer hebt gehad op een actieve win lijn.

Net zoals in spellen als Aliens Touch® voor mobiel zal je ook in dit videoslot een joker symbool tegen gaan komen. Dit symbool kan ieder ander symbool vervangen die er te vinden is in het videoslot. Op die manier worden er meer winnende combinaties gecreëerd en zal je in Big Bang Touch® voor mobiel zelf gaan ontdekken wat voor prachtige elementen er in terug te vinden zijn. Ook zal je namelijk net als in Mega Fortune Touch® voor mobiel de beschikking krijgen over gratis draaien die er te winnen zijn op het videoslot. Deze symbolen kunnen ervoor zorgen dat je nog hogere prijzen kan gaan winnen op het videoslot.

Inzetten bij Big Bang Touch®

Je kan de inzet net als bij Starburst Touch® op een aantal verschillende manieren aanpassen in Big Bang Touch® zodat je altijd met je gewenste hoeveelheid kan spelen. Een van de mogelijkheden om dit te doen is door middel van je muntwaarde. Er zijn in het videoslot 6 verschillende muntwaarde te creëren die van invloed kunnen zijn op de totale inzet die je kan gaan doen op Big Bang Touch® voor mobiel. Je kan ook wisselen tussen je inzet niveau om zodoende bij je favoriete inzet uit te komen. Al met al zijn er genoeg mogelijkheden om met en juiste inzet te gaan spelen op het videoslot.