Aliens Touch®

Aliens Touch®

Voor de mensen die geloven dat er niet zoiets bestaat als buitenaards leven zullen in dit Netent videoslot toch wel even achter de oren krabben. Dit Netent videoslot zal namelijk volledig in het teken staan van deze buitenaardse figuren genaamd aliens. In Aliens Touch® voor mobiel krijg je een compleet kijkje op een geheel eigenzinnige manier waarop deze creaties in het videoslot staan. Dit zal voornamelijk gebeuren door het 3D aspect wat er in het videoslot verwerkt zit.

Zo kan je alles wat er te vinden is in het videoslot op een hele innovatieve manier gaan bewonderen. Al met al is het dus puur genieten op het videoslot. Dit komt mede door de uitgebreide symbolen die je zeker veel zal gaan tegenkomen. Ook geluiden zijn natuurlijk van groot belang wanneer je op een videoslot als dit zal spelen. Dit is voornamelijk heel belangrijk voor een videoslot als Aliens Touch® omdat het toch net iets meer het spannende effect zal gaan versterken.

Het mobiele aspect zal ook een hele belangrijke rol spelen voor Netent. Dit is namelijk iets wat ze de laatste jaren hebben ontwikkeld tot het punt waar het nu staat. Je zal verschillende spellen tegen gaan komen zoals het videoslot Starburst Touch® voor mobiel. De videoslots die zeer bekend zijn op het normale platform zijn nu ook volledig ingevoerd in de verschillende Netent mobiele casino’s.

Aliens Touch® details

Je zal in het videoslot Aliens Touch® voor mobiel de beschikking krijgen over 15 wed lijnen. Deze zijn niet te veranderen en zitten dus vast aan het videoslot. Er zitten verschillende elementen in het videoslot verwerkt. Zo zal je onder andere net als in het videoslot Mega Fortune Touch® voor mobiel een wild symbool tegen gaan komen. Dit is overigens niet het enige wat er te vinden is op dit platform want je zal het spel in 3 levels kunnen gaan spelen. Dit zullen als het ware niveaus zijn waarin je, je bevind. Elk level zal weer aan iets anders gekoppeld zijn en op die manier kan je heel overzichtelijk zien hoe je de prijzen binnen kan gaan halen op het videoslot.

Gratis spins feature

Gratis spins zijn er natuurlijk ook te verkrijgen wat zorgt voor alleen maar meer kans op hele mooie prijzen bij Aliens Touch® voor mobiel. In de spellen van Netent voor mobiel zal je onder andere een uitbetalingstabel terug vinden. In zo’n tabel staan verschillende dingen verwerkt. Zo kan je er onder andere uit opmaken hoeveel symbolen je kunnen gaan opleveren. Ook zie je op een duidelijke manier wat de 3 niveaus nu eigenlijk precies inhouden.

Op die manier kan er geen verwarring ontstaan. Voor mensen die graag zelf nog iets aan het videoslot willen veranderen zijn bij Aliens Touch® voor mobiel ook aan het juiste adres. Je kan namelijk zelf bepalen met wat voor pixels en beeldgrootte je wil gaan spelen.

Inzet Aliens Touch® voor mobiel

Je kan je inzet bij de videoslots van Netent op een aantal manieren op het gewenste punt krijgen. Een mogelijkheid is om met de niveaus aan de gang te gaan. Deze zullen namelijk in ieder videoslot en dus ook in Twin Spin Touch® voor mobiel een belangrijke rol gaan spelen. Er zitten namelijk behoorlijke verschillen tussen de minimale en de maximale inzet wat voor sommige spelers gewoon niet te betalen is. Je bent met een maximale druk bij Aliens Touch® voor mobiel namelijk al 150 euro kwijt. Dan zal je misschien denken dat je, je zo’n bedrag niet steeds kan veroorloven en daarom kan je ook met 15 cent per druk spelen. Er zijn ook nog verschillende waardes die daar tussen liggen die bij Aliens Touch® voor mobiel ook heel handig van pas kunnen komen.