Mega Fortune Touch®

Mega Fortune Touch®

Op dit videoslot van Netent zijn de hoogste prijzen te winnen en het is dan ook niet voor niets dat het zo’n succes is gebleken. Zo groot zelfs dat er nog een vervolg op het videoslot is uitgebracht genaamd Mega Fortune Dreams Touch® welke voorlopig alleen nog te spelen is op het normale computer platform.

Een van de belangrijkste redenen waardoor dat dit zo’n populair videoslot is gebleken komt voornamelijk doordat er een hele hoge jackpot aan het slot verbonden zit. Er is een aantal jaar geleden zelfs al een Noor geweest die 11,7 miljoen heeft gewonnen op de computer versie van Mega Fortune Touch® voor mobiel. Er zitten leuke extra’s aan het videoslot verbonden en dat is zeker niet het enige. De symbolen die je namelijk zal gaan aantreffen in het videoslot zullen je alvast een inkijkje gaan geven van wat je kan gaan doen met het prijzengeld wat er te winnen is bij het videoslot Mega Fortune Touch® voor mobiel. Je wil natuurlijk niet naar een stil videoslot zitten te staren en daarom zijn er ook verschillende geluidseffecten verwerkt in het slot.

Niet alleen in dit videoslot maar ook in andere Netent mobiele slots zoals Magic Portals Touch® voor mobiel. Dit heeft hele grote voordelen voor de verschillende spelers van de Netent mobiele spellen. Omdat je dan nog meer in het thema terecht zal gaan komen. Je kan wanneer je nu besluit om het spel op de mobiele versie te gaan spelen nog steeds kans maken op de jackpot die er aan het videoslot verbonden zit.

Videoslot details

Het belangrijkste van dit videoslot is eigenlijk wel het bonusspel. Deze kan je vrijspelen wanneer je 3 van deze bonusspel symbolen op een actieve win lijn weet te krijgen. Je zal dan meegenomen worden naar een groot rad van fortuin. Hier kan je ontzettend hoge prijzen mee winnen want hier is ook de jackpot op aangesloten. Het is een progressieve jackpot waarmee je te maken krijgt bij het videoslot Mega Fortune Touch® voor mobiel en deze zal dus elke keer als iemand gaat spelen hoger worden.

Tevens zal je bij dit videoslot van Netent de beschikking gaan krijgen over 25 win lijnen die vast zitten aan het videoslot. Deze zullen verdeeld zitten over 5 rollen en er is dus zeker ruimte om daar hele hoge en mooie prijzen op te ontvangen. Je hebt buiten het bonusspel natuurlijk ook de standaard elementen in Mega Fortune Touch® voor mobiel zitten. Er zit namelijk net zoals bij Twin Spin Touch® voor mobiel ook gewoon een wild symbool in die ieder ander symbool kan vervangen behalve het scatter symbool. Free spins zijn er dus ook te winnen in dit spel van Netent mobiel.

Inzet Mega Fortune Touch® voor mobiel

De inzet zal net als bij Lights Touch® worden bepaald doormiddel van je muntwaarde en inzet niveau. De maximale inzet zal namelijk heel groot zijn op dit videoslot namelijk een bedrag van 250 euro per druk. Het is overigens wel een vereisten om met deze maximale inzet te gaan spelen op het videoslot als je kans wil maken op de volledige progressieve jackpot. Je kan natuurlijk ook wel met iets minder deze jackpot winnen in Mega Fortune Touch® voor mobiel alleen zal dan niet de volledige jackpot worden uitgekeerd. Je Inzet niveau zal van een ontzettend groot belang zijn als je, je inzet wil aanpassen naar een lager saldo dan 250 euro per druk. Dit is wel mogelijk want er zijn maar weinig mensen die zich dit per druk kunnen veroorloven.

NetEnt is met het videoslot Mega Fortune Touch® voor mobiel dan ook zo slim geweest om de minimale inzet maar 25 cent te laten zijn. Zo is het spel te spelen voor zowel de grote als de kleine spelers.