Lights Touch®

Lights Touch®

Er zijn natuurlijk ontzettend veel soorten licht op de wereld maar een van de mooiste natuurverschijnselen is toch wel die van de vuurvliegjes. Deze vliegsoort geeft namelijk licht in het donker en dat kan nog wel eens voor hele mooie taferelen zorgen. Ook zullen de lampionnen in dit videoslot een hele belangrijke rol gaan spelen. Ook om dat dit een speciaal soort van verlichting is natuurlijk die je niet overal tegen zal komen. Dit is namelijk iets wat je voornamelijk zal vinden in de Aziatische cultuur.

Daar zullen ze namelijk met festiviteiten helemaal verspreid zijn door de verschillende steden. Dit is natuurlijk prachtig om te zien en daarom spelen deze vorm van verlichting een hele belangrijke rol in het videoslot. Je zal het onder andere terug gaan vinden in de symbolen die er te vinden zijn in het videoslot. Deze zijn overigens wel van een zeer hoge kwaliteit waardoor Lights Touch® voor mobiel gewoon een spel is waar je alleen maar van kan gaan genieten. Ook komt dit door de prachtige achtergrond waarin het videoslot is gezet. Ook geluidseffecten zullen natuurlijke meewerken aan een complete beleving van het videoslot.

Zo kan je dit ieder moment bewonderen. Een groot voordeel is natuurlijk ook het mobiele platform waarop Lights Touch®  voor mobiel nu op is te spelen. Zo hoef je niet eens meer langer te wachten om het videoslot te gaan spelen. Het enige wat je namelijk nu nog hoeft te doen is je mobiele telefoon uit je zak te halen en naar een van de mobiele aanbieders van Netent te gaan.

Videoslot details

Je zal in dit videoslot niet de keuze hebben met hoeveel win lijnen je zal gaan spelen aangezien je daar maar een mogelijkheid toe hebt. Je zal namelijk met 9 win lijnen gaan spelen in het videoslot Lights Touch® voor mobiel. Deze zijn verdeeld over 5 rollen die het videoslot telt. In het videoslot zullen de vuurvliegjes een hele belangrijke rol gaan vertolken.

Deze zullen namelijk over je scherm heen vliegen en steeds 2 symbolen vervangen in wild symbolen. Het wild symbool in Lights Touch® voor mobiel is overigens precies hetzelfde als die van Jack Hammer 2 Touch® voor mobiel. Dit symbool kan namelijk ieder ander symbool veranderen en op die manier meer kansen weten te maken op hele mooie prijzen. Bij de Netent mobiel geschikte spellen zal je ook een uitbetalingstabel terug kunnen vinden. Dit is een hele belangrijke tabel aangezien je in deze tabel alles terug kan vinden wat heel handig kan zijn in het videoslot.

Zo staat er bijvoorbeeld wat er gebeurt wanneer je een bepaald soort prijs hebt of scatter symbolen op je win lijnen krijgt. Ook kan je precies zien wat je allemaal kan doen met al het bonus materiaal wat er in het videoslot verwerkt zit. In Lights Touch® voor mobiel zal dit zeker heel handig zijn aangezien er heel de tijd verschillende dingen gebeuren op het videoslot.

Inzet Lights Touch®

Net als in Jack Hammer Touch® voor mobiel zijn er verschillende manieren om je inzet aan te passen op het videoslot. Het is dan ook niet de bedoeling van Netent dat je teveel gaat uitgeven aan een bepaald videoslot. Dit kan namelijk niet goed zijn omdat je niet in een druk door je volledige budget wil zijn.

Daarom kan je bij de videoslots van Netent zoals Gonzo’s Quest Touch® voor mobiel doormiddel van je inzet niveau je inzet naar een precies niveau brengen. Er zit bij de meeste videoslots namelijk een heel groot verschil tussen de maximale inzet en de minimale inzet. Daarom is de maximale inzet soms ook niet op te brengen voor de meeste mensen. Het hoofd doel van Netent is dan ook voornamelijk dat het leuk blijft voor iedereen.